Over ons

WIE ZIJN WIJ?

34 jaar geleden begon Paul samen met zijn vrouw Carine met het uitbouwen van Garage Adams. Startend in een schuur achter zijn ouderlijk huis, groeide de garage op de Lage Weg in Minderhout uit tot een mooie referentie in de Noorderkempen met een moderne en unieke uitrusting die hij nu samen met zijn twee kinderen leidt.

25 jaar expertise, 7 hefbruggen, 3 uitleessystemen, een mooi uitgeruste bedrijfsoppervlakte en een goed gemotiveerd team, zorgen voor een efficiƫnte en flexibele werking.

De klant staat centraal en er wordt veel belang gehecht aan een warme, maar ook zakelijke samenwerking.

Garage Adams is voornamelijk gespecialiseerd in de service en het onderhoud van personen- en lichte vrachtwagens van alle merken.

Het team is ook graag uw partner bij schadegevallen. Door jarenlange ervaring en goede relaties met experts wordt een betaalbaar en goed schadeherstel uitgewerkt.

Bij de zoektocht naar een jonge tweedehandswagen kan u bij Garage Adams terecht. De wagens worden nauwkeurig geselecteerd, hierdoor is er niet standaard een groot aanbod aanwezig, maar wordt er ook vaak op vraag van klant gezocht naar een specifieke wagen. Alle wagens die verkocht worden zijn ongevalvrij en hebben een sluitend carpass formulier.